kommer inte på något spexigt. för lång bloggpaus.

Kategori: Var-dag

Helgen började halvbra med att jag klockan tre på jobbet fick reda på att jag hade slutat redan halv tolv. Då jag gillar mitt jobb dödsmycket grät jag inte direkt men hade hundra andra saker att göra på de timmarna egentligen.

I helgen har min mamma och pappa varit här, hur fint som helst! Enda minuset var brist på rullstolsvänliga spårvagnar. Vi har bland annat "festsäkrat" lägenheten. Pappa konstaterade mycket nöjd efter att ha skruvat fast en hylla att "nu kan man vara hur full som helst här!". Jag har lärt mig hur man byter en hundraårig stickkontakt till en ny, fräsch en. Köpt en discokula, oljelampa, fett med mat och massa annat skoj som innebär att min lägenhet nu kan räknas som ett beboligt hem.

Andra saker som hänt denna helgen:
En diskussion med en kille på krogen som slutade i bråk. Jag har blivit duktig på att bråka ska ni veta. En riktig så kallad bitterfitta.
Sprungit runt på Oslos gator i natten med mammas gamla Dr M som hon köpte på läskiga punkgator i London innan de gick att köpa i Sverige/Norge/osv. CREDDIGT!! (Självklart halkade jag när jag sprang från taxin till lägenheten och slog hela vaden gul&blå)
Jag har kommit på att jag har riktigt taskig manssyn. Kanske utvecklar det en dag.

Idag har jag enbart legat i soffan och på madrasserna på golvet och läst mig genom bloggs, twitts, youtubs & sånt där som jag inte gjort på läääänge. Konstaterade mycket, mycket nöjd att feminism är dödsmycket på tapeten. Och Vänsterpartiet. När DN skriver "Vänsterpartiet har polisanmält landstinget. Det är utmärkt." så vet man: Det går bra nu. Verkligen på tiden med lite debatt om allt från skampris utförsäljningar till hur män sitter i kollektivtrafiken & vita krängta män till att Sverige faktiskt inte är den jämnställda utopin vi gärna vill tro. Verkligen på tiden att hela Sverige inser att feminism & Vänsterpartiet är fetast. Solidaritet är sexigt osv.
(Att Vänsterpartiet+feminism inte alltid är lika med sant är ju en annan femma dock)

I veckan ska jag förhoppningsvis få mitt egna Internetuppkoppling. Då ska jag använda min egna dator och jäklar i havet vad bilder ni ska få se på mitt bruna hem!