2013 genom selfies

Kategori: Fantastiskheter, Malmoe

Selfie är tydligen ett av 2013 års mesta ord. Jag tar helt oproppertioneligt många så tänkte därför göra en selfie-sammanfattning av året som efter imorgon är ett annat:

Januari
Flyttade till ett stormigt Malmö, bodde i ett vardagsrum och köpte mig en smartelefon.
Hälsade på i Jönköping, Falköping och Karlshamn där glasshåret blev till.

Februari
Flyttade in i mitt rum och såg tydligen ut som ovan första natten. Lärde känna Malmö såsmått, började gymma, hängde massor i Freeshopen, med mina kollektivisar och fick mig ett jobb.
 
Mars

Gustaf föddes. Jag var i Stockholm, Uppsala och Oslo. Påskpysslade på jobbet, firade en gosig påsk och badade fötterna i havet.Frida & katterna flyttade in.

April
Världens första bild på Gustaf och mig. Fick odlingslotten, var i Lund, på husvisning, monstertruckshow och på massor av klubb och upptäcksfärder.  Lyssnade bara på Can't hold us.
 
Maj
Firade första maj hårdare än någonsin förr, åkte till Oslo och firade 17maj, också det som aldrig förr. Jobbade där ett tag och hade tydligen sjukt långt, väldigt blont hår.
Juni

I juni jobbade jag en hel del och var på lotten så snart det var sol. Resulterade alltid i mycket smuts.
Klippte av mig håret och hängde med Gustaf var och varannan dag.

Firade midsommar, såklart. Avslutades grande med havsbad.
Var även i Falköping på student, galej & farfarfirande, hade finbesök i omgångar hela månaden i form av Johanna, Angelica & Zanna, firade Eiras födelsedag, hängde massor i Folkets Park och drack litervis vin.
 
Juli

Jobbade ca ungefär varje dag i flera veckor, firade Jenkas möhippa, åkte till Oslo & flyttade in hos denna sköna bönan, levde livets glada dagar.
 
Augusti

Var fortfarande i Oslo där vi mellan fest & jobb bland annat tvättade och andra vanliga saker.
 

Var på Öyafestivalen och såg bland annat Kraftwerk tillsammans med tusentals 3Dglasögonbeklädda människor.
Var på fest på Ullernmansion där jag var på ett nytt badrum hela tiden pga enormt. 
Åkte hem från Oslo med mellanlandning i Falköping, fantastiska Dragonfly och lite släktgos. I Malmö väntade festival, svartklubbar, finbesök och trampbåtar.
 
September

Vi hade en helt otroligt bra cirkusfest hemma hos oss för att fira Frida. Elina, Eira och jag sprang en mil i Stockholm. Vem kunde väl trott det om mig i början av året?
De flesta andra dagar lärde jag mig ett nytt alfabet, dansade sena nätter och tidiga mornar.

Oktober

Födelsedagsmånaden! Resten av månaden promenerade jag asamegamycket, lyssnade på sommarprat, pusslade, och andra typiska höstsaker. Gjorde högskoleprovet och fick ett 50% vikariat.
Åkte även till Oslo hastigt och lustigt för femtioelfte gången. Där firades födelsedagar i dagarna sex.
 
November
Blev äntligen klar med naturkunskapen. Samma dag som den var inlämnad började jag ta fyra körlektioner om dagen. Och jobbade. Var massor på Kontrapunkt och såg faba Linda Pira live.
 
December
Körde så mycket bil att jag får klimatkompensera hela tjugohundratalet. Jobbade, bakade, dansade, sov aldrig. Åkte hem och firade en grön jul. Ikväll ska jag fira ut året som på många sätt varit heeelt fantastiskt. Kaos på andra, såklart. Så är ju lilla livet. Extremt mycket nytt har jag upplevt och gjort. Otroliga människor har korsat min väg. många av dem håller jag kvar för alltid skulle jag tro. Alla de som funnits innan och kommer finnas. Kanske kommer en lista till, älskar listor och sammanfattningar men nu måste jag sminka mig osv. GOTT NYTT 2014!!
 
2014 önskar jag mig mest av allt en selfie där jag gråter lyckotårar över att regeringen äntligen bytts ut, att Vänsterpartiet har 10% och Sverigedemokraterna minus 3000%. Tack på förhand nyårsguden.