whattttuuup 2013!!

Kategori:




1. Knasmjölk... 2. På Sevedsplan får man veta vart man är, om man inte visste. 3. Köpte nya skor, så kan det gå när man inte har så mycket att göra om dagarna.
4. Varit på Skatteverket för att skriva mig här. 1-8 veckor innan jag kan börja skola osv..... 5. Matteo hittade ett trollface i en gammal, gammal bok. 6. Var på en fest på min gata där de hade Lenin bakom baren i guldram, skoj! Sen gick vi och dansade som tokar på Moriskan.  
7. Hade barn på besök! Vi pysslade och byggde en stor människa av honom och Eira. 8. Eira ska lära mig att hitta i Malmö så hon skickar en adress dit jag ska hitta, himla spännande. 9. Igår när jag väntade på Dauko nere på gatan, lite knarky. 

2013 kom med ett brak! Efter en otroligt fin nyårsnatt, långkort vecka med hejdå, pussar, kramar, paket och gråt satte jag mig i bilen som var full med alla mina ägodelar. (nästan, glömde typ det viktigaste..) 
Bilen tog mig till Malmö och Jespersgatan och där har jag varit sen dess. Jag har köpt mig en nygammal telefon, blivit beroende av någotslags bubbelspel. Om dagarna försöker jag styra upp saker som körkort, stortån, jobb, bankgrejer, studier och så vidare. Jag kommer ett litet, litet steg längre varje dag känns det som. Ska skaffa mig en ny dator också och flytta in i mitt rum den första feburari, spännande vill jag lova!